Een geheime wapen voor totaalrenovatie


Langs gelijke kant (links dus voor dit binnenkomen) had men - aan het café aangebouwd - een bibliotheek. Bij het binnenkomen in de bibliotheek had men een lange gang, waar ongeveer in het middelpunt het loket zich bevond voor het aanvragen over een reserveren en het afgeven ervan. De bibliothecaris was Achiel Lelièvre.

Hetgeen daar betreffende de grafkelder betreffende D'Hooghe is gebeurd weet je ook niet. Welke aangaande Arsène Goedertier en bestaan familie werd in ieder geval ook niet overgebracht tot het huidige kerkhof (het in toepassing werden genomen einde 1950) en bestaan uiteraard ook niet verdere.

Daar werd uiteraard gezorgd wegens de materiele belangen over de arbeiders in Het Werkmanshuis, maar terzelfdertijd werden tevens gezorgd vanwege de "ontvoogding" van een arbeiders via opleidingen en studiegroepen.

Het kasteelken vertoonde oorspronkelijk op een eerste verdieping betreffende de toren, juist boven de hoofdingang, een open  belvédère betreffende een sierlijk, in rode baksteen uitgevoerd gewelf.

In 1916 wordt een school overgenomen via dit bisdom het er ons college opricht en een broeders keren retour naar Beirstoppel-Overschelde en richten ons technische en beroepsschool op.

De gebruikte blokken bestaan niet maat vast, buitengewoon ruw af gewerkt en ongeacht het het G4 blokken zijn ze zeer kwetsbaar. Voorheen heel wat blokken van Ytong gebruikt en nimmer geen klachten aan gehad!

In 1933 - toentertijd de katholieke Belanghebbende in 3 gescheurd was en zij in feite door dat zelfde Werkmanshuis en de heren achter een schermen, waaronder Arsène Goedertier, was gered - verwierf Dit Werkmanshuis 2 (en nadien 3) betreffende de 8 zetels over een katholieken in een hier gemeenteraad en haalde het ook zijn slag thuis voor de ondersteuning met de kandidatuur met Burgemeester Duchâteau. Het onderwerp werden alreeds uitvoerig belicht echter in de voorgaande hoofdstukken.

We werken dan ook het liefst op maat van jouw noden en wensen. Twijfel absoluut ook niet om aanraking op te nemen wegens vrijblijvend raadgeving, hulp of ons prijsopgave.

Zo bv. verbleven mijn ma en ik weleens veertien  dagen in Lourdes Frankrijk, tezamen met EH. Delfosse en gingen we elke dag samen betreffende hem op speurtocht tot ons altaar om de Fout te bekijken en te - horen en ik speelde wegens misdienaar voor hem.

Tussen die trap, juiste eind betreffende de gang bevond zich rechts een smalle deur welke toegang gaf tot een eigenlijke bibliotheek. Het publiek was daarbinnen niet toegelaten, maar ik had betreffende mijn vaderlijke vriendje vrije toegang tot het "heiligdom" en deze vond daar bestaan plezier in om mijzelf op pas vijfjarige ouderdom te leren bekijken, vermits je verleidelijk werden aangetrokken door reserveren.

86 m2 vloeroppervlak, verdeeld aan 2 kamers inclusief ons keus tot realisatie dakterras aan achterzijde betreffende een thuis.

Ontstopping ( in 2 delen, wNt de medewerker wist kennelijk niet het er een paar kanten uit verstopt kan zijn!

Hetgeen desalniettemin tevens merkwaardig kan zijn desalniettemin  kan zijn, het voor dit eerste deel - uiteraard vanwege de tijd gaande tot 1900 - landkaarten bestaan getekend door Ivan Verstraeten, landmeter met de gemeente. Deze wordt in het voorwoord voor uitdrukkelijk bedankt.

Wegens dit merendeel betreffende een werken welke gepaard kunnen met ons totaalrenovatie, heb je ons bouwvergunning benodigd. En die kan louter via een architect geraken aangevraagd. Bestaan handtekening dien namelijk onderaan een vergunning ogen. Dus ja, de tussenkomst aangaande ons architect is onvermijdelijk.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Een geheime wapen voor totaalrenovatie”

Leave a Reply

Gravatar